Phil Helmuth og Phil Ivey på finalbord i Event #32 - Følg med live!

Phil Helmuth og Phil Ivey på finalbord i Event #32 - Følg med live! 0001

Phil Helmuth har været en af årets store samtaleemner efter han vandt sit 12. WSOP armbånd med en sejr i Event 18: $2.500 Seven Card Razz.

Årets klart største samtaleemne har dog været navnebroderen Phil Ivey, som har haft et flot WSOP indtil videre med 3 finaleborde. Finalebordene har dog endnu ikke udløst et armbånd, som ifølge rygterne kan give Ivey uhyre summer i de såkaldte "bracelet-bets". Ifølge rygerne der svirrer i Vegas skulle Ivey kunne vinde op mod millioner af dollars ved, at vinde et armbånd ved årets World Series of Poker.

Hvis rygterne taler sandt er det lagt op til ekstra spænding på et i forvejen fantastisk spændende finalebord i Event #32 $10.000 H.O.R.S.E., hvor Phil Ivey ligger i toppen blandt de sidste 8 og derfor er godt med i kampen om sit første armbånd ved årets WSOP. Ivey skal dog først lige overkomme de 7 andre spillere på bordet, som bl.a. inkluderer Phil Helmuth der kæmper for at vinde sit 13. armbånd.

Du kan følge turneringen via live-opdateringer eller via livestream på WSOP.com.

PokerrumPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin indskudRegistrering
Phil Helmuth og Phil Ivey på finalbord i Event #32 - Følg med live! 101
$600DK100DANISHPOKERNEWS$10Download

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories