888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Spil med i det $30k garanterede PokerNews Main Event!

PokerNews Main Event

Vil du gerne spille med i en No Limit Hold'em turnering med en garanteret præmiepulje på $30.000? Vil du gerne spille med i turneringen gratis? Selvfølgeligt vil du det. Fortsæt med at læse for at se, hvordan du kan vinde et sæde til PokerNews' Main Event.

PokerNews Main Event

PokerNews Main Event er en turnering hos PokerStars, som kun vil være åben for PokerNews spillere. Med en præmiepeulje på $30.000 kan PokerNews Main Event blive en af årets bedste turnering for dig, specielt hvis du kommer med gratis!

Hver spiller vil starte med 30.000 chips og en fantastisk blindstruktur, som starter på 50/100 og stiger hvert 15. minut. Strukturen giver mere spil og takket være det begrænsede felt kan man forvente en førstepræmie, som kan gøre sommeren ekstra god.

Sådan spiller du med

Der er tre måder, hvorpå du kan deltage i denne fantastiske turnering. Den ene måde gælder kun for nye spillere, mens de to andre er for vores værdsatte loyale kunder. Husk blot at kvalificere dig inden PokerNews Main Event starter mandag d. 9. juli klokken 20.00 CET!

Alle nye kunder, som downloader PokerStars via PokerNews, og indtaster kampagnekoden DANISHPOKERNEWS, bonuskoden DK100 og samtidig laver deres første indskud, vil ikke blot modtage en 100% bonus på op til $600, men vil også få tildelt en billet til PokerNews Main Event!

Vores værdsatte loyale kunder vil også kunne deltage i dette event ved blot at have optjent 150VPPS før d. 30. juni. PokerStars tælle VPPs optjent siden 16. maj, så hvis du ikke allerede har optjent nok VPPs til at få adgang, så er vi sikre på at du ikke er langt fra at gøre det.

Den tredje og sidste måde du kan spille med i PokerNews Main Event er ved at købe dig ind direkte for $10+$1. Turneringen vil være password beskyttet indtil 24-48 timer før turneringen starter, så husk at kigge tilbage til den tid for at få passwordet til PokerNews Main Event!

At vinde denne turnering eller blot komme langt i pengene kan give din bankroll et vitalt boost og fra der er der ingen der ved hvad der er muligt for din pokerkarriere. Kvalificer dig til PokerNews Main Event i dag, gå ikke glip af hvad der kan blive årets turnering.

Hvad mener du?