Vind en Betfair-kuffert: Kom med dit største pokerøjeblik!

Betfair-kuffert

PokerNews Danmark er i gavehumør og fejrer World Series of Poker med at udlove en lækker Betfair-kuffert til én af vore heldige læsere. Det eneste du skal gøre er at komme med dit største pokerøjeblik.

Du bestemmer selv, om det skal være en hånd, du har spillet, en turnering du har vundet, en pokerraket du har lavet, eller endda en turnering, du har set en anden spille. Du skal bare beskrive selve øjeblikket, og fortælle hvad det betød for dig.

Konkurrencen kommer til at foregå på Facebook, hvor du skal skrive dit pokerøjeblik i kommentarfeltet under overskriften: ”Vind en Betfair-kuffert: Kom med dit største pokerøjeblik i kommentarfeltet herunder”.

Vi sætter pris på din historie, og udlover én Betfair-kuffert til den læser, hvis pokerøjeblik fanger os mest. Så grib tastaturet, rusk op i din pokerhistorie, og du kan blive den heldige vinder af den lækre kuffert sponsoreret af Betfair.

Vinderen vil blive kåret d. 15. Juli på Facebook, og blive kontaktet samme dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mvh. PokerNews Danmark

More Stories

Hvad mener du?