888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vind en Betfair-kuffert: Kom med dit største pokerøjeblik!

Betfair-kuffert

PokerNews Danmark er i gavehumør og fejrer World Series of Poker med at udlove en lækker Betfair-kuffert til én af vore heldige læsere. Det eneste du skal gøre er at komme med dit største pokerøjeblik.

Du bestemmer selv, om det skal være en hånd, du har spillet, en turnering du har vundet, en pokerraket du har lavet, eller endda en turnering, du har set en anden spille. Du skal bare beskrive selve øjeblikket, og fortælle hvad det betød for dig.

Konkurrencen kommer til at foregå på Facebook, hvor du skal skrive dit pokerøjeblik i kommentarfeltet under overskriften: ”Vind en Betfair-kuffert: Kom med dit største pokerøjeblik i kommentarfeltet herunder”.

Vi sætter pris på din historie, og udlover én Betfair-kuffert til den læser, hvis pokerøjeblik fanger os mest. Så grib tastaturet, rusk op i din pokerhistorie, og du kan blive den heldige vinder af den lækre kuffert sponsoreret af Betfair.

Vinderen vil blive kåret d. 15. Juli på Facebook, og blive kontaktet samme dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mvh. PokerNews Danmark

Hvad mener du?