Vind med Skrill under EM 2012

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Score With Skrill

Fodboldfans over hele Europa er ved ag øre sig klar til EM. Du kan få noget ekstra ud af dette års EM med Score With Skrill kampagnen.

Den populære e-wallet Moneybookers skiftede for nylig navn til Skrill, hvilket har medført, at firmaet har haft intens promovering af deres nye navn og image. En måde de putter Skrill i søgelyset er ved at uddele fantastiske præmier hver dag op til finalen ved EM 2012. Disse præmier inkluderer.

  • Officielle EM 2012 holdtrøjer
  • Op til €100!
  • Computerspil som fx Diablo III og FIFA 12
  • En officel EM 2012 fodbold

Alt du skal gøre for at have mulighed for, at vinde nogle af disse præmier er ved at sende og modtage penge via din Skrill konto. Det er virkeligt så nemt og du kan vinde gode præmier blot ved at benytte din Skrill konto. Overfør penge til venner eller familie, lav et indskud eller træk penge ud fra et pokerside og du vil have en chance for at vinde en af præmierne beskrevet ovenfor hver dag frem til d. 1. juli.

Udover det kan du blive sikret en præmie ved at anmode om et Moneybookers Prepaid MasterCard! Du kan bruge dette MasterCard i titusindevis af butikker verden over, så du altid kan få fat i dine penge på Moneybookers ligemeget hvor du er på planeten

More Stories

Hvad mener du?