WSOP Dag 5: Force, Zeidman vinder guld; Negreanu på FT i Event #5

Leif Force

Med fem turneringer igang på Rio samme tid er det svært at holde sig opdateret med alt hvad der sker. Vi kommer med en opdatering her, så du ikke selv skal multitaske for at følge med. Event #3: Heads-up No-Limit Hold'em/Pot-Limit Omaha og Event #4: Seven Card Stud Hi-Low 8-or-Better tildelte bracelets til Leif Force og Cory Zeidman. Daniel Negreanu nåede final table iEvent #5: $1,500 Pot-Limit Hold'em. Joe Tehan, Aaron Jones og Marvin Rettenmaier er blandt de sidste 112 iEvent #6: $5,000 No-Limit Hold'em Mix-Maxed. I Event #7: $1,500 Seven Card Stud, er Chau Giang og Sam Grizzle blandt top10 for dagen.

Event #3: Heads-up No-Limit Hold'em/Pot-Limit Omaha

Alle øjne var rettet på Annette Obrestad , hvor hun forsøgte at blive den første kvinde til at vinde et WSOP-event (udover Womans Event, red.) siden Vanessa Selbst tilbage i 2008. I dagens første runde mødte hun Jason Koon, som viste sig at være en for stor udfordring. I den sidste hånd sad hun med en stack på 405.000. Hun kom all-in imod Koon, som kunne vise {q-Clubs}{q-Spades} mens Obrestad svar i problemer med {a-Spades}{10-Spades}. Boardet kom {3-Spades}{8-Diamonds}{9-Hearts}{8-Spades}{10-Hearts} og hendes tiere var ikke nok og den norske pokerpro måtte tage til takke med 8. pladsen og $28.409.

Leif Force startede dagen med at eliminere Andy Frankenberger. Force og Frankenberger kom ind med {a-Diamonds}{7-Clubs} og {a-Spades}{6-Clubs}. Boardet var ingen hjælp og Frankenberger var elimineret.

Force slog derefter Julian Powell ud og var klar til at møde Koon i finalen. Efter en dårlig start kom Powell tilbage. De to endte all-in på et {7-Diamonds}{8-Hearts}{5-Clubs} mens der blev spillet omaha. Foce kunne vise {j-Hearts}{a-Clubs}{k-Clubs}{8-Clubs} for et par i ottere, mens Koon kunne vise {5-Diamonds}{9-Spades}{8-Spades}{10-Diamonds} for to par og et straight draw. Turn kom {10-Clubs} og gav nu adskillige outs til Powell. River kom {q-Clubs} og gav Force nutflush samt armbåndet.

Koon fik $126.660 for hans 2. plads mens Force fik hele $207.708 for hans førsteplads.

For at se det hele fra eventet, læs vores live blog.

Event #5: $1.500 Pot-Limit Hold'em

Kun 71 spillere ud af de oprindelige 639 vendte tilbage torsdag i Event #5. Blandt dem var Terrence Chan, John Juanda, Nam Le, Antonio Esfandiari, Steve Brecher og Daniel Negreanu. Ud af den gruppe er der kun Negreanu tilbage, som skal forsøge at vinde hans 5. bracelet. På finalebordet kan man også finde Tommy Vedes og Jonathan Aguiar mens Bryan Pellegrino er i front med 790.000 chips.

En af dagens vigtigste hænder for Negreanu var imod Pellegrino. Pellegrino raisede til 23.000 og blev mødt af et raise fra Negreanu til 63.000. Pellegrino reraisede endnu engang og blev mødt af at all-in fra Negreanu, som blev mødt af at endnu hurtigere call fra Pellegrino, som sad godt i det med {a-Clubs}{a-Spades}. Negreanu skulle have hjælp med sin {k-Hearts}{k-Spades}, hvilket han fik da bordet kom {9-Hearts}{5-Hearts}{j-Clubs}{k-Clubs}{j-Hearts}.

For at se hvordan turneringen videre forløber sig, følg vores live blog.

Event #6: $5.000 No-Limit Hold'em Mix-Max

Dag 1 af $5,000 No-Limit Hold'em Mix-Max event havde deltagelse af 409 spillere, som skabte en førstepræmie på $480.564. Da dagen var overstået var der kun 112 tilbage i kampen om den store præmie. Blandt dem er Joe Tehan, som fører an tæt forfulgt af Aaron Jones og Marvin Rettenmaier[/B]. Daniel Negreanu er også i live med 8.400 chips.

Yevgeniy Timoshenko, Phil Ivey, Phil Hellmuth, Andy Frankenberger, Jason Mercier og Jean-Robert Bellande var blandt dem der ikke nåede til dag 2.

Ivey røg ud da hans par ni ikke kunne overkomme {a-Clubs}{9-Clubs}. Ivey kom all-in og floppet kom {4-}{2-}{a-}. Turn og river var ingen hjælp og Ivey var ude af turneringen.

Hellmuth røg ud da hans esser blev knækket af par knægt, hvor floppet kom med en knægt og der ikke kom nogen forløsning for Hellmuth på turn eller river.

For at se hvem der mere er med of følge turneringen, ses vores live blog.

Fredagens turneringer

Event #5: $1,500 Pot-Limit Hold'em will play down to a winner, Event #6: $5,000 No-Limit Mix-Maxed will play down to heads-up play and Event 7#: $1,500 Seven Card Stud will attempt to reach a final table. The new event on the docket is Event #8: $1,500 Omaha Hi-Low Split 8-or-Better, which will begin at 1200 PDT (2000 BST).

Dagens video

Kristy Arnett fik en snak med Xuan Liu. Hvad ved Liu om Diablo III? Hvad er hendes yndlingsbog? Find ud af det hele, samt mere i videoen nedenfor:

More Stories

Other Stories