16. plads til Frederik Brink i Event #57

Frederik Jensen

Frederik Brink havde et fantastisk udgangspunkt da de sidste 27 spillere vendte tilbage for at spille Event 57: $10.000 No-Limit Hold'em - Six-Handed ved årets World Series of Poker.

Dagen startede dog skidt for Brink da han kaldte et all-in fra Gregory Morson med {q-Diamonds}{8-Diamonds} på et {5-Diamonds}{8-Clubs}{5-Clubs}{6-Hearts}{2-Clubs}, hvor Morson kunne vise {9-Clubs}{7-Spades} for en straight. Efter denne hånd var Brink nede og skrabe bunden med 75.000 i chips.

Brink fik dog lidt håb igen med en dobling lige efter, da han kom all-in med {k-Hearts}{q-Hearts} mod Tony Hachems {a-Diamonds}{3-Hearts} og ramte {q-Spades} på floppet.

Det blev dog ikke til noget dansk comeback da Tony Hachem fik hans chips igen lidt efter da ham og Frederik Brink endte all-in med {a-Clubs}{q-Clubs} og {a-Diamonds}{9-Diamonds}, hvor Brink desværre ikke kunne ramme og måtte takke af på en 16. plads til $44.100.

Du kan følge hvordan det går resten af spillerne via vores live opdateringer.

Vidste du at PokerNews spillere har fået tildelt over $150.000 i value indtil videre i år hos PokerStars ? Du kan få del af den gode value og samtidig få en 100% bonus op til $600, hvis du opretter dig hos PokerStars via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?