888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$30.000 PokerNews Main Event spilles mandag

PokerNews Main Event

Det ventede $30.000 garanterede PokerNews Main Event bliver spillet mandag. Selvom det ikke er muligt at kvalificere sig til eventet er der stadigvæk adskillige grunde til at oprette sig hos PokerStars via PokerNews.

PokerNews Main Event mandag d. 9. juli

Klokken 20:00 CET d. 9. juli vil det $30.000 garanterede PokerNews Main Event blive spillet på verdens største pokerside PokerStars. Denne PokerNews-eksklusive turnering var åben for nye kunder, som oprettede sig via PokerNews mellem d. 16. maj - 30. juni samt nuværende kunder, som optjene 150VPPs i samme periode.

Et kig i lobbyen hos PokerStars viser at der blot er 477 spillere tilmeldt, hvor hver af dem vil starte med 30.000 i chips og spille PokerStars anerkendte 15 minutters blindstruktur.

Som det ser ud nu vil det $30.000 garanterede PokerNews Main Event udbetale top90, hvor et mincash har en værdi af $78. Alle som når finalebordet vil få $423 og vinderen vil få hele $5.625!

Alle os hos PokerNews ønsker held og lykke til spillerne i dette prestigefyldte event mandag!

Hvad får jeg ud af at oprette mig hos PokerStars via PokerNews?

Du kom ikke med i den store $30.000 PokerNews Main Event og undrer dig over hvad du får ud af at oprette dig hos PokerStars via PokerNews. Sagt med et ord; "value".

Alle nye kunder, som downloader PokerStars via PokerNews, indtaster marketingskoden DANISHPOKERNEWS og bonuskoden DK100 samt laver deres første indskud vil modtage en 100% bonus på op til $600 ved deres første indskud. Faktisk tæller de tre første indskud på bonussen så længe de bliver udført indenfor 90 dage. Så du kan indsætte $100 nu, $200 senere på måneden og de sidste $300 næste måned og PokerStars vil matche de tre indskud 100%!

Dette er ikke alt du får ved at benytte marketingskoden "DANISHPOKERNEWS". Du vil også have muligheded for at kunne deltage i alle fremtidige kampagner vi har hos PokerStars. Dette inkluderer den kommende $20.000 PokerNews Freeroll, som bliver spillet om under 3 uger. Hvis du kigger på de samlede kampagner vi har haft i 2011 og 2012 når det op på hele $387.600 i præmiepuljer. Dette er et gennemsnit på over $20.000 i value hver måned!

Hvad mener du?