WSOP 2018

AlexKP igen snydt for storsejr - DKK230.000 i trøstepræmie

AlexKP

Alexander 'AlexKP' Petersen løber igen med overskriften som 'Hr. Lige-ved-og-næsten'. For et par dage siden ramte danskeren finalebordet ved The Big $162, men en 6. plads til $3.614 var hvad det kunne blive til.

Igen i nat var den DanskeSpil-sponsoreret pokerhaj så på jagt efter en turneringssejr, og denne gang kom danskeren så tæt på, som man overhovedet kan komme.

Han endte nemlig heads-up i $109 Sunday Rebuy, hvor kun schweiziske 'Chaesi' skulle passeres til sidst, efter at turneringens resterende 847 spillere var blevet elimineret. Men schweizeren agerede stædig stopklods for AlexKPs higen efter turneringstriumf, og således måtte vores danske ven nøjes med andenpladsen.

Men mon ikke $37.786 for runner-up placeringen kan fungere som et (meget) lille plaster på såret for AlexKP?

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories