WSOP 2018

Et last-longer bet man helst vil vinde

Tatjana Pasalic

Tatjana Pasalic er en kendt skikkelse indenfor pokerverden, og dette ikke mindst på grund af hendes flotte udseende. Derfor var det til stor fryd for mange mænd, da hun tabte et last-longer bet til McLean Karr.

De to pokerspillere havde indgået en deal under dette års WPT Wien, og hvis Pasalic kunne holde længere ud end sin mandlige ven, så skulle Karr iføre sig en tigerdragt på førstedagen af dette års World Series of Poker. Og vice versa.

Men Karr, som i øvrigt vandt WPT Vienna High Roller tilbage i 2011, skulle bruge ufine metoder for ikke at blive taberen af dette bet. Han bustede nemlig på 1a, men købte sig ind igen på dag 1b, således at han alligevel blev vinderen af væddemålet.

Nogle vil nok argumentere, at bettet ikke foregik helt efter reglerne, da Karr teknisk set bustede først, men mon ikke folk på Rio i Las Vegas alligevel er tilfreds med at vores kvindelige ven endte med at tabe væddemålet?

Et last-longer bet man helst vil vinde 101

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories