WSOP 2018

Få $50 gratis fra PartyPoker!

Free bankroll

Alle elsker at modtage gratis ting, specielt hvis det handler om penge! Her hos PokerNews har vi et fantastisk tilbud, hvor du kan få $50 gratis hos PartyPoker. Læs videre for at læse hvordan.

Hvis du er ny spiller og opretter dig hos PartyPoker via PokerNews nu, vil du modtage $50 gratis uden noget indskud krævet!

Hvad vil du sige til $50 gratis? Det er hvad du kan få hvis du er ny spiller og opretter dig til PartyPokers $50 GRATIS kampagne. Intet indskud er krævet. Alt du skal gøre for at komme igang er at følge vores guide:

  • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
  • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
  • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
  • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
  • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

Hvad mener du?

More Stories