Gus spiller alligevel One Drop efter sejr i Mega Satellit!

Gus Hansen

Da den $1.000.000-dyre One Drop i går blev meldt udsolgt, efter at Phil Galfond nappede den sidste plads, var der stor utilfredshed blandt pokerelskere rundt omkring i verden, da det betød at vores egen kære Gus Hansen ikke kunne spille med. Men så tog danskeren sagen i egen hånd.

Danskeren nåede nemlig lige akkurat at late-regge sig til den $25.300-dyre Mega Satellit, hvor 96 spillere skulle prøve lykken i håbet om at få fingrene i én af de kun to pladser, der gav direkte adgang til One Drop.

Og det skulle vise sig at være en god idé. The Great Dane kiggede sig ikke tilbage, da han tromlede over det stjernebesatte felt, og i den afgørende fase eliminerede den ene spilller efter den anden.

Dermed får vi altså glæde af en brandvarm Gus Hansen, når den seersomspændte $1.000.000 One Drop løber af stablen sent i aften dansk tid. Og du kan selvfølgelig følge hele turneringen på tættest hold direkte fra vores live-side.

Shaun Deeb måtte nøjes med $1.000.000 i kolde kontanter for sin 2. plads, mens Jason Sommerville fik $400.000 for sin 3. plads.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories