PartyPoker: Summer Million lige om hjørnet!

PartyPoker

I denne uge hos PartyPoker kan du læse om den kommende Summer Million, se et interview med en mand, som kom til at dække et bord med peberspray til WSOP, samt meget mere.

Summer Million

Du kan få en helt fantastisk sommer takket være Summer Million på PartyPoker. Som navnet indikerer vil turneringen have en præmiepulje på $1.000.000, som du kan vinde en del af ved at vinde et sæde gratis!

D. 5. august klokken 19:30 CET vil PartyPoker Summer Million blive spillet med et buy-in på $600+$40. Hver spiller, som deltager i turneringen vil starte med en stor startstack på 20.000 chips og vil kune nyde godt af en god struktur, som starter med blinds på 25/50, som stiger hvert 20. minut.

Selvom det er en fantastisk turnering ligger buy-in i den dyre ende. Det er der dog råd for via en række satellitter som kører på PartyPoker helt frem til Summer Million starter. Nogle af disse satellitter er gratis at deltage i.

Hver dag vil der være specifikke freeroll for lande, hvor top10 går videre til en Summer Million Special satellit. I anden face vil der være fem sæder garanteret til Summer Million eventet! Hvis du ikke ønsker at kvalificere dig via freerolls kan det også gøres via Player Points satellitter, samt freezeout og rebuy-satellitter der starter ved blot $1. Der er virkeligt ingen undskyldninger for at gå glip af hvad der kan være et spektakulert event!

Vind dit sæde i dag og vind din del af $1.000.000!

Besøg PartyPoker nu!

Den famøse peberspray mand

De af jer som har fulgt vores fremragende dækning af WSOP vil kende til en episode ved Main Event, som skabte stor furore. I løbet af Main Event blev et bord fyldt med peberspray efter et uheld med en selvforsvarsvåben. PartyPoker holdet fik en snak med "Pepper Spray Man" og spurgte ham hvad der helt præcist skete.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WmoW0gj8mEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Besøg PartyPoker nu!

Spil med i en $1.500 Freeroll for nye spillere

PartyPoker: Summer Million lige om hjørnet! 101

Udover at du har mulighed for at få en gratis $50 bankroll fra PartyPoker (mere om det længere nede), kan nye spillere også tage del i en $1500 freeroll.

Alt du skal gøre er at lave dit første indskud hos PartyPoker og du vil få tildelt adgang til den næste freeroll. Så nemt er det.

Hver freeroll har en grænse på 5.000 spilere, så du har nemmere ved at nå pengene. Vær opmærksom på at du manuelt skal tilmelde dig turneringen og ikke vil blive automatisk tilmeldt som ved mange andre af PartyPoker turneringer.

Besøg PartyPoker nu!

Bliv en superstjerne i sommeren hos PartyPoker

PartyPoker: Summer Million lige om hjørnet! 102

Summer Superstars kampagnen kører nu frem til d. 19. august og tildeler for $5.000 præmier hver dag og endda en pakke til et WPT-event!

Hver dag du spiller hos PartyPoker vil de PartyPoints du opsamler give dig en plads i en af de tre fantastiske freerolls.

  • Optjen et point for at spille med i Summer Superstar Bronze freerollen, som har en præmiepulje på $1.000
  • Optjen 10 points og kvalificer dig til Summer Superstar Silver freerollen, som har en præmiepulje på $1.500
  • Optjen 25 points og kvalificer dig til Summer Superstar Gold freerollen, som har en præmiepulje på $2.500.

Nå til pengene i disse freerolls og du vil ikke blot gå derfra med gratis pengepræmier, men vil også optjene værdifulde ranglistepoints samtidig med. For hvert højere trin du når på ranglisten vil du få bedre præmier!

Hver freeroll (Bronze, Silver og Gold) har dets eget Summer Superstars rangliste, som udbetaler til top250. Præmier rangerer fra $5 og hele vejen op til $5.0000 i penge med WPT pakker til den eventuelle vinder af ranglisten.

Besøg PartyPoker nu!

Jared Tendler snakker om mentalitet

PartyPoker: Summer Million lige om hjørnet! 103

Ven af PokerNews, Jared Tendler fik for nylig en snak med PartyPoker bloggen under WSOP og snakkede om den mentale side af spillet. Hvis der er en, som kan snakke om det mentale indenfor pokerverden er det Jared, som endda har udgivet en bog om emnet.

Du kan læse interviewet ved atfølge linket.

Besøg PartyPoker nu!

Få en gratis $50 bankroll med PokerNews!

PartyPoker: Summer Million lige om hjørnet! 104

Vil du have en gratis $50 bankroll? Takket være et specielt forhold mellem PokerNews og PartyPoker, kan du hjælpe dig selv til en $50. Alt du skal gøre er at følge guiden nedenfor!

  • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
  • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
  • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
  • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
  • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

Hvad mener du?

More Stories