WSOP 2018

Danske 'xxbopa' vinder økonomisk sejr på PokerStars

'xxbopa'

Den ukendte dansker, 'xxbopa', var indtil i går tilskrevet $495 som det største turneringscash, og måske var det netop derfor, at danskeren indgik en tre-vejs-deal, da han eller hun gik dybt i The Big $22.

Her stillede 2.853 til start, og til sidst stod kun en englænder og en brasilianer i vejen for dansk triumf. Men 'xxbopa', som allerede var sikret sit klart største cash, valgte at indgå en deal med sine modstandere, som sikrede ham eller hende $7.504.

Og med denne deal endte danskeren som den økonomiske vinder trods sin officielle andenplads, og turneringens vinder, brasilianske 'julioacunha', måtte altså nøjes med $600 mindre end vores danske ven.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories