Dansker millimeter fra sejr i Sunday Million!

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
'Apollys'

Ugens helt store højdepunkt i online poker sker hver søndag på PokerStars-netværket kl. 20.30, når Sunday Million løber af stablen. Her får man for 215 dollars muligheden for at blive dansk millionær.

Og i morges var én dansker urimelig tæt på at blive netop dette. Det skete, da 'Apollys' spillede sig hele vejen til finalebordet, og her kæmpede danskeren sig hele vejen frem i blandt de sidste tre spillere. Men danskeren klatrede desværre ikke længere op af pengestigen, og blev elimineret på 3. pladsen.

Men en tredjeplads i Sunday Million er ikke småting. 'Apollys' får den nette sum af $100.480 for sin flotte præstation.

Det lykkedes såmænd også en anden dansker at spille sig vej til finalebordet. Her endte 'CaughtUbluff' på en 8. plads til $15.072.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?