Kvalificer dig til $20.000 i WCOOP freerolls

$20k WCOOP Freerolls

2012 udgaven af den største pokerfestival, World Championship Of Online Poker (WCOOP) starter den 2. september med det første af 62 high stakes pokerturneringer over 22 dage. Selvom alle pokerspillere gerne vil vidne et WCOOP event, så er den turnering alle stræber efter at vinde det $5.200 dyre Main Event, hvor minimum $1.000.000 er garanteret til vinderen; den vinder kan blive dig.

Sidste år blev det til dansk success, da Thomas "Kallllle" Pedersen blev den endelige vinder og udover prestigen kunne glæde sig over $1.260.018. Dette års vinder kan blive dig, hvis du vinder en af de tre billetter PokerNews uddeler til $5.200 WCOOP Main Event. Udover billetterne uddeler vi også $4.500 i pengepræmier!

Alle præmierne vil blive spillet om over tre PokerNews-eksklusive freerolls, som vil finde sted d. 7. september klokken 20:00 CET. Den første af de tre freerolls er åben for nye PokerNews spillere, som laver et indskud mellem d. 1.-31. august, samt nuværende PokerNews spillere, som optjener minimum 35 VPPs mellem d. 1.-31. august.

Den anden freeroll er åben for nuværende PokerNews spillere, som optjener minimum 100VPPs mellem d. 1.-31. august, mens den 3. og sidste freeroll er tilgængelig for nuværende PokerNews spillere, som optjener minimum 200 VPPs mellem d. 1.-31. august. Du kan spille med i alle tre freeroll freerolls hvis du opfylder kvalifikationskravene. Optjen blot 200 VPPs og du vil få adgang til alle tre freerolls. Det er tre forsøg til at vinde et $5.200 WCOOP Main Event sæde gratis!

Hver WCOOP freeroll udbetaler følgende:

  • Freeroll #1: $5.200 WCOOP Main Event billet til vinderen samt $1.000 fordelt mellem 2.-9. pladsen efter PokerStars' normale præmieudbetalingsstruktur.
  • Freeroll #2: $5.200 WCOOP Main Event billet til vinderen samt $1.500 fordelt mellem 2.-9. pladsen efter PokerStars' normale præmieudbetalingsstruktur.
  • Freeroll #3: $5.200 WCOOP Main Event billet til vinderen samt $2.000 fordelt mellem 2.-9. pladsen efter PokerStars' normale præmieudbetalingsstruktur.

Udover WCOOP Main Event sæderne er der også ekstra penge til, som når hver freerolls finalebord. Nye kunder kan få en 100% op til $600 bonus på det første indskud.download PokerStars via PokerNews og indtast marketingskoden DANISHPOKERNEWS samt bonuskoden DK100 for at kunne få den store bonus. Samtidig vil du også få mulighed for, at kunne deltage i alle fremtidige kampagner hos PokerStars, hvilket har udkastet i mere end $400.000 siden januar 2011.

Hvad mener du?

More Stories