Lettet Gus Hansen får sine 14,5 millioner tilbage

Gus Hansen

Efter det i går kom frem, at forhandlingerne mellem PokerStars og Full Tilt Poker var kommet på plads, har det spredt glæde blandt de mange spillere, som havde et udestående på Full Tilt Poker inden Black Friday.

Og vores egen Gus Hansen var den største online-vinder tilbage i 2011, så for ham var det ikke småting, da det i går blev officielt at spillerne ville få deres udestående på Full Tilt Poker tilbage:

- Som mange nok ved, er jeg ved at komme i gang med online poker igen, og så er det rart med lidt ekstra midler. Jeg har 2,4 millioner dollar (ca. 14,5 mio. kr.) stående på min Full Tilt-konto, og det er jo også en slags penge, fortæller han til Ekstra Bladet.

Dog vil 'The Great Dane' først se pengene på kontoen, før han for alvor tør tro på det. Men han understreger, at aftalen er en stor triumf for pokeren:

- Det er meget positivt for pokerverdenen. Den her sag har givet pokeren et mere blakket ry, end jeg i hvert fald mener, den fortjener. Og nu kommer PokerStars så ind på scenen som ridderen på den hvide hest. Jeg tror så også, at denne aftale kommer til at sætte skub under processen med at få onlinepoker tilbage til USA. Så alt i alt er det meget positivt, slutter Gus Hansen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories