Morten V. Mortensen dufter finale ved EPT Barcelona

MortenVM

Morten Varbæk Mortensen fik med nød og næppe kæmpet sig med videre blandt den udsøgte skare på 24 spillere, som i går avancerede sig til dagens dag 5. Dermed skal danskeren nu kun klare én dag mere, før han kan kalde sig EPT-finalist ved denne sæsons første Main Event i Barcelona.

Og 'MortenVM' er i dette øjeblik i færd med netop dette. Han har lige doblet op via et flip med {7-}{7-} mod Javier Piazuelos {a-Hearts}{k-Hearts}, efter boardet blankede. Dermed er stakken på 326.000 skudt op i 718.000 chips.

Der er dog stadig lang vej for danskeren, som i skrivende stund indtager en foreløbig 17. plads ud af de tilbageværende 20 spillere. Blinds er på 12.000/24.000.

Følg Morten Mortensens kamp mod EPT-titlen lige nu direkte fra vores live-side.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories