Negreanu starter nyt lowroller-projekt med bankroll på $221,70

Daniel Negreanu

Spillere på PokerStars' $0,25/$0,50 cashgames-borde kan få sig noget af en overraskelse i den nærmeste fremtid. Pludselig overfor én kan ingen ringere end Daniel Negreanu nemlig sidde.

Det skyldes at den canadiske Team PokerStars Pro har startet et nyt projekt, svarende til et han forsøgte sig med tilbage i 2009. Dengang var målet at $10 om til $100.000 i løbet af tre år, og derfor startede "KidPoker" på sitets mindste takst: $0,01/$0,02. Projektet gik dog i vasken, men nu har canadieren i sinde at starte et nyt tilsvarende op.

Denne gang lyder bankrollen på $221,70, og Negreanu starter som sagt på $0,25/$0,50-taksterne. Og der er, modsat 2009, ingen tidsbegrænsning på projektet.

Det første store spørgsmål er så, om Daniel Negreanu overhovedet kan kickstarte projektet med kun 5 buy-ins? Tilbage i 2009 praktiserede canadieren en noget mere tight bankroll-management, hvor han først måtte stige i levels, hvis han havde opnået 500 buy-ins.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories