888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Beta-Test af Fast Forward poker kommer snart

PartyPoker Exclusive

Det nye hit med “hurtig-fold” poker vil blive tilgængelig hos PartyPoker inden for et par uger; faktisk vil det allerede blive tilgængeligt i begrænset omfang i klienten fra i dag. Fast Forward vil i første omgang kun kunne spilles med play money, men så snart PartyPoker ledelsen er tilfredse med systemet vil spil om ægte penge blive tilgængeligt.

Fast Forward vil først blive tilgængeligt med stakes på $0,02/$0,04 og $0,05/$0,10 meget hurtigt efter lancering med plan om at bringe spillet ud af Beta-test inden for 1-2 uger. Når Fast Forward er blevet fuldt lanceret vil nye stakes blive tilføjet baseret på spillernes ønsker.

Dette er meget spændende for PartyPoker, som kan komme til at konkurrere direkte med PokerStars' Zoom Poker og de andre hurtig-fold poker varianter der er tilgængelige. Fast-fold poker blev først introduceret til pokerverden af Full Tilt Poker da de lancerede Rush Poker.

Den innovative feature tillader spillere, at spille hundredevis af hænder i timen når de bliver en del af en stor spillerpulje i stedet for at fast bord. Istedet for at vente på at få en ny hånd, kan spillere folde og blive ført over til et nyt bord, hvor de vil få tildelt en hånd med det samme. Mange i branchen har længe undret sig over hvornår PartyPoker ville få spillet og det ser endeligt ud til at tiden er inde. Hold udkig med Fast Forward i PartyPoker lobbyen.

Download PartyPoker i dag og få en gratis $50 bankroll. Følg blot vores guide viadette link.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories