'Pokergirl' deler stor søndagssejr på PartyPoker

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
'PokerGirl'

PartyPoker-netværket kan ikke i samme grad tilbyde de samme store turneringer, som PokerStars kan. Men den ugentlige $215-dyre Søndagsflagskib kan næsten være med i vægtklassen.

Her forblev præmiepuljen i går på de garanterede $200.000, efter 986 spillere havde registeret sig. Og den præmiepulje fik især indflydelse på danske Morten 'Pokergirl' Erlandsen, som spillede sig hele vejen til heads-up.

Danskeren valgte dog at indgå en deal med modstanderen, 'Quertz', hvilket betød at de to spillere næsten ville dele de resterende $73.000 uanset udfaldet. Det endte med en dansk andenplads til 'Falchen', og dermed tog Erlandsen de $36.184 hjem.

Husk, at du lige nu kan få $50 gratis, hvis du opretter dig på PartyPoker via PokerNews!

* Billede tilhører Mermaidbet.dk

More Stories

Hvad mener du?