PokerStars' hånd nummer 85 milliard rammer i nat

PokerStars 85 billionth hand

Vejen til hånd nummer 100 milliard er en langtidsgående cash game kampagne på verdens største pokerside, PokerStars. PokerStars giver pengepræmier til milestenshænder, hvor over $1.000.000 bliver frem til hånd nummer 85 milliarder blivet dealet.

Pengepræmier bliver udbetalt til spillere, som sidder på bordene, hvor der uddeles præmier for hver million hænder fra 84.700.000.000 helt op til 85.000.000.000. For at have chancen for at vinde nogle gratis penge, skal du blot spille cah games om ægte penge og ramme en af milestenshænderne.

Vær opmærksom på, at Zoom borde ikke gælder i milestenshænder. Kun spil på regulære cash game borde vil tælle i kampagnen.

Spillere vil blive tildelt en pengepræmie på $60 for hver VIP Player Point (VPP) de har optjent de sidste 50 hænder på deres bord, inklusive milestenshånden selv. Spillere vil også modtage en fast præmie på $20. Dette betyder, at din potentielle præmier er større hvis du spiller meget. Formlem for at regne pengepræmien ud er:

  • Dealet milestenshånd: (# VPPs i de sidste 50 hænder x $60) +$20 = Pengepræmie
  • Vind milestenshånd: (# VPPs i de sidste 50 hænder x $60+$20) x 2 = Pengepræmie

For at se hvad du kan vinde, så lad os kigge på et eksempel. Hvis du spiller på at bord, hvor en af milestenshænderne bliver dealet og du har optjent 31 VPPs i de sidste 50 hænder og alle går all-in og du taber hånden, vil du vinde $1.880 (31 * $60 + $20), men hvis du derimod vinder hånden i eksemplet vil du få $3.760.

Mega Milestone hånden vil være hånd nummer 85 milliard dealet på PokerStars og kan potentielt ændre dit liv. Alle spillere, som er dealet med i hånden vil få tildelt hele $1.000 for hver VPP optjent de sidste 50 hænder!. Udover det vil den faste præmie stige til $10.000 og PokerStars garanterer alle, som vinder Mega Milestone hånden er garanteret $20.000!

  • Dealet Mega Milestone hånd: (# VPPs i de sidste 50 hænder x $1.000) +$10.000 = Pengepræmie
  • Vind Mega Milestone hånden: (# VPPs i de sidste 50 hænder x $1.000+$10.000) x 2 = Pengepræme

Forestil dig, at du har optjent 60 VPPs over de sidste 50 hænder og du rammer Mega Milestone og vinder hånden, så vil du få hele $140.000 ligemeget hvilken takst du spiller på tidspunktet!

Der vil blive dealet 301 milestenshænder inklusive Mega Milestone og på det tidspunkt vil der være uddelt mere end $1.000.000 i præmier. PokerStars har udregnet tidspunktet til hånd nummer 85 milliard til at være natten til d. 20. august dansk tid, men der er også adskillige chancer for at vinde gratis penge frem til hånden. Husk også at du kan spille ægte pengespil på PokerStars' Mobil App, så du skal ikke engang være i nærheden af din computer eller laptop for at spile med i denne fantastiske kampagne, du kan vinde hundretusindevis af dollars fra din mobiltelefon eller tablet!

Hvis du ikke allerede har en PokerStars konto, så kan du Downloade PokerStars via PokerNews og indtaste marketingskoden DANISHPOKERNEWS, samt bonuskoden DK100 for at kunne spille med i milestenshænderne og blive en del af vejen frem til hånd nummer 100 milliard. Samtidig vil du også få en 100% bonus op til $600, samt have mulighed for, at deltage i fremtidige PokerNews-kampagner afholdt hos PokerStars.

Hvad mener du?

More Stories