Dag 1: Ravnsbæk indtager fornem 5. plads ved Super High Roller

Ravnsbæk

Sæson 9 af European Poker Tour blev i dag skudt i gang på fornemmeste vis med den €50.000-dyre Super High Roller. Og det var med stor glæde, at vi kunne berette om dansk deltagelse i form af Simon Ravnsbæk.

Danskeren, som har fået godt 70 % af sin indsats staket af en flok interesserede danskere, lod sig ikke kyse af de store pokernavne, som gjorde ham selskab på dag 1. Tværtimod. Ravnsbæk sluttede dagen i 640.000 chips, hvilket svarer til en 5. plads.

36 spillere resterer der tilbage af turneringen, men på morgendagens dag 2 har bustede spillere mulighed for at købe sig ind igen. Det kunne de også i dag, hvilket WPT National Vejle-vinderen, Stewe O'Dwyer, benyttede sig. Det viste sig, at blive en fornuftig investering. O'Dwyer topper chiplisten med hele 1.249.000 i chips.

Spillet fortsætter i morgen, hvor også den endelige præmieudbetaling vil blive offentliggjort. Og vi giver selvfølgelig dig den fulde dækning af det hele på PokerNews' live-side.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories