Tony G slår tidligere NBA-spiller i basketball

Tony G

Som de fleste erfarede under OL i London, så var det pokerprovokatøren, Tony G, som stod i front som manager for det litauiske basketball-hold. I går viste australieren så, at han også selv har visse evner inden for den populære sportsgren.

Her havde han på estisk grund en konkurrence kørende mod den tidligere NBA-spiller, Martin Müürsepp, hvor de både skulle spille basket og poker mod hinanden. Og minsandten om Tony G ikke vandt 3-points skudkampen mod Müürsepp, hvorimod han måtte se sig tabe i heads-up pokerdysten.

Det uafgjorte resultat betød desværre også, at ingen af de to konkurrenter skulle løbe igennem Tallinn's Independence Square kun iført underbukser.

Se billeder og videoer fra den sjove dag på TonyBet.eesti Facebook page, hvor Tony G også senere spillede en yderst spektakulær Sit & Go-dyst mod de fire mest vindende estiske pokerspillere samt Müürsepp.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories