WSOP 2018

Viktor "Isildur1" Blom ikke længere Team PokerStars Pro

Viktor Blom

Viktor "Isildur1" Blom er ikke længere medlem af Team PokerStars Pro.

PokerNews opdagede tirsdag, at Blom ikke længere stod til at være en del af Pro teamet i PokerStars klienten. Eric Hollreiser, PokerStars' pressekoordinator fortalte til PokerNews, at Blom og firmaet fælles har besluttet ikke, at forlænge den unge svenskers kontrakt.

Blom blev introduceret som en del af Team PokerStars i løbet af 2011 PokerStars Caribbean Adventure og har været en af de mest omtalte spillere i pokerverden de seneste år.

"I hans korte tid som pokerspiller, har Viktor spillet imod nogle af de største navne indenfor poker på de højeste stakes i de sværeste spil" udtalte Hollreiser. "Det er svært at komme i tanke om andre spillere, som har indtaget pokerverden så massivt på et så tidligt stadie i karrieren. Vi vil følge ham med stor interesse og ønsker ham held og lykke."

Som en kommentar til hans opsigelse, udtalte Blom: "Jeg har nydt min tid som Team Pro og håber på det bedste for alle hos PokerStars. Nu vil jeg kun koncentrere mig om at spille poker."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories