Danske 'Gry Dilling' tæt på heads-up triumf ved WCOOP

'Gry Dilling'

Der var store danske forhåbninger, da finalen af $215 heads-up-eventen ved WCOOP skulle finde sin vinder i nat. Med tre dygtige danskere i blandt de sidste 64 spillere, var der gode chancer for dansk triumf.

Morten Erlandsen måtte dog allerede i første finale-runde lade livet, mens navnebroderen, Morten Lihn Christensen, kun holdte én runde længere. Det gav de to danskere henholdsvis $1.295 og $2.590, mens det sidste danske håb, 'Gry Dilling' stadig jagtede den store gevinst.

Men i kvartfinalen stod en trodsig svensker i vejen for den danske HighStakes-spiller, og dermed måtte 'Gry Dilling' stille sig tilfreds med $11.874 i præmier.

Vi jagter dermed stadig den første danske sejr i World Series of Online Poker.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?