888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Danskerne viser flaget til online-VM

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
WCOOP

Endnu en dag med World Series of Online Poker resulterede i endnu flere flotte danske resultater. Og selvom sejrene nok engang udeblev, så var de danske fanebærer med helt fremme i de store turneringer.

I WCOOP 2nd Chance - 23 ($530) stillede 535 spillere til start, og her kom danske Morten 'VM' Mortensen så tæt på sejr, som det er muligt. Han endte heads-up mod brasilianske 'ArielBahia', men det lykkedes ikke danskeren for alvor at få skovlen under sin konkurrent, som i sidste ende løb af sted med sejren.

Men 'MortenVM' får dog en solid trøstepræmie på $37.048 efter sit næsten 13 timers lange slid.

Jesper 'Kipster' Hougaard var ligeledes med langt fremme i WCOOP 2nd Chance - 22, hvor buy-in var doblet til $1.050. Her lå der hele $115.620 og ventede på vinderen, og danskeren var ikke langt fra indtage sig denne rolle.

Det endte dog med en 5. plads til 'Kipster', som får $32.841 for sin flotte præstation.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?