Tony G staker Dan 'Jungleman' Cates

Tony G og Dan Cates

Tony G ved bestemt, hvor man kan finde en god investering. Det lader til at Tony igen har fundet en guldgrube, i det han for nyligt har meddelt, at han er begyndt at stake online poker superstar, Dan 'Jungleman' Cates.

I tirsdags skrev Tony i sin blog, at han vil stå for Cates buy-ins i både live- og online turneringer samt cash games. Cates har efter sigende vundet mere end $6.000.000 på at spille online poker i sin relative korte karriere, og bliver betragtet som én af de bedste heads-up no-limit cash-game spiller i verden.

"Jeg tror denne gut kan lave $5 millioner om til $100 millioner - han er et geni", skrev Tony. "Jeg er startet med at stake ham til WPT Grand Prix de Paris, og satser på at stake ham live, men primært online."

Tony bustede på Dag 1A af WPT Grand Prix de Paris i mandags, men købte sig ind igen på Dag 1B. Hvis det ikke lykkedes australieren at klare sig videre, kan han i det mindste glæde sig over, at hans nye hest avancerede til dag 2 med en lidt under average stak.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories