Vind en tur til Manchester United - Braga hos PartyPoker

Manchester United og PartyPoker

PartyPoker lancerer en fantastisk kampagne, hvor en - forhåbentligvis dig kan vinde to billetter til Manchester United vs Braga UEFA Champions League kampen d. 23. oktober med rejseomkostningerne dækket!!

Manchester Uniteds Old Trafford stadion bliver ofte refereret til som 'Theatre of Dreams' (drømmenes teater, red.) og du kan leve en af dine egne drømme ved at se Manchester United gå ud på det famøse Old Trafford, hvor de skal Braga i UEFA Champions League d. 23. oktober.
En heldig vinder vil få:

  • To billetter til Manchester United vs Braga UEFA Champions League kampagnen.
  • Rejseomkostninger
  • Legendarisk gæstfrihed

For at få hænderne på denne fantastiske præmie og have muligheden for at se et af verdens bedste fodboldhold, skal du dele et screenshot af en pokerhånd på PokerNews' Facebook side.

Spil poker om ægte penge på PartyPoker mellem d. 24. september frem til d. 7. oktober og vær klar til at tage et screenshot når der sker noget du mener der er intereessant. Hvis du er med i en hånd, som er en stor 'cooler' så tag et screenshot af det. Har du været involveret i et stort bad beat? Så del det med verden. Ejeren af det screenshort med flest likes vinder pakken.

Alt vi beder om er, at dit screenshot har en minimumsopløsning på 800x600 og de mest basale elementer på billedet som brugernavn og håndnummer er tydelige. Dit screenshot skal vise ting der sker mellem d. 24. september - 7. oktober og skal være ægte og på ingen måder redigeret ved. Kun spillere, som har deltaget i hånden på screenshottet har tilladelse til at dele det og derved mulighed for at vinde præmien.

PokerNews vil ønske held og lykke og vi glæder os til at se de billeder vi får tilsendt!

Få en $50 bankroll hos PartyPoker

Hvis du ikke har en konto hos PartyPoker er nu det perfekte tidspunkt til at oprette en og samtidig få $50 gratis af os for at gøre det! Alt du skal gøre for at få din gratis bankroll på $50 er, at følge de simple skridt nedenfor og de $50 er dine!

  • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
  • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
  • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
  • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
  • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

More Stories

Hvad mener du?