Dansk Sunday Million-finalist fortsætter sin heater

  • Mark JensenMark Jensen
'Karger222'

Den ukendte dansker, som skjuler sig bag nicket 'Karger222', hentede i søndags sit uden sammenligning største resultat på PokerStars, da han hev en flot 3. plads hjem i Sunday Million, hvilket kastede hele $103.000 af sig.

Det resultat har åbenbart sat fut i danskeren, som igen i nat var ude og vise det danske flag. Denne gang var det ved The Big $162, at danskeren var helt med fremme, og det lykkedes også 'Karger222' at forbedre sin placering i forhold til søndagens resultat.

Det blev dog ikke til mere end en 2. plads, og dermed kan danskeren tilføje yderligere $14.698 til kontoen. Og hvem ved, måske resulterer heateren i en turneringssejr inden måneden er omme?

748 spillere deltog i turneringen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?