WSOP 2018

Danskerne kunne dufte til sejrene på PokerStars

Søndagens resultater

Endnu en søndag aften i pokerens tegn er veloverstået, og her til morgen var der flere flotte danske præstationer at berette om.

De fleste fandt sted på PokerStars-netværket, hvor flere dansker banede sig vej til finalebordet. I The Bigger $162 deltog 1.743 spillere, og det betød at der var gode penge at hente for Jonas 'Tulkaz' Klausen, da han ramte det profitable finalebord sent i nat. Endnu mere profitabelt blev det, da danskeren spillede sig hele vejen til heads-up, men engelske 'checktrap11' stod i vejen som sidste skanse.

Dermed får 'Tulkaz' $27.944 med sig for sin flotte 2. plads, hvilket desværre er næsten $7.000 mindre end tredjepladsen, efter der blev indgået en trevejs-deal.

I varianten under, The Bigger $109, var der igen en dansker helt med fremme. Denne gang var det 'Yentz', som viste dannebrog frem. Han måtte dog lade en englænder og brasilianer kæmpe om sejren, da han blev slået ud på 3. pladsen til $25.334.

Og ingen danske søndagsresultater uden Frederik Brink. Danskeren spillede sig på finalebordet ved $530 Sunday 500, hvor i alt 824 spillere deltog. 'Fred_Brink' manglede dog det sidste skrub, og måtte tage til takke med en 6. plads til $16.644.

Mange flotte søndagsresultater hvor den danske sejr desværre udeblev.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories