'Ilari FIN' ustyrlig denne uge: Oppe med $2.200.000!

'Ilari Fin'

Det så længe ud til at oktober-måned skulle slutte med et stort fed minus for finske Ilari Sahamies, som i sidste uge var noteret for et minus på ca. $500.000. Men så gik finnen amok, og det hele eksploderede i mandags.

Her startede 'Ilari FIN', hvad der skulle vise sig at blive en vanvidsuge af de helt store. Således tegner finnen sig for $2.200.000 i overskud denne uge i følge highstakesdb.com.

Dermed stryger den finske highstakes-pro ind på denne måneds absolutte 1. plads med et samlet plus på $1.712.441 foran den stadig ukendte highstakes-regular '1Il|1Il|1il|', som befinder sig på 2. pladsen med lidt over $1 million i plus.

Månedens største taber er uden sammenligning 'patpatman', som på nuværende tidspunkt er nede med $1.060.038, hvilket er dobbelt så meget som nummer 2 på listen over månedens største tabere. Identiten på 'patpatman' er stadig uvist, men med location i Macau vurderer folk ham til enten at være Tom 'durrrr' Dwan eller en asiatisk businessman.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Other Stories