OFFICIELT: Gus Hansen vender tilbage til Full Tilt Poker!

Gus Hansen

Det er i dag blevet offentliggjort, at danske Gus Hansen bliver frontfigur for Full Tilt Poker, som genåbner d. 6. November 2012, efter PokerStars opkøbte sitet i juli. En beslutning som den tidligere danske Full Tilt Pro ser frem til:

- Jeg er meget spændt på at skulle repræsentere industriens mest autentiske pokerfirma. Full Tilt Poker har de bedste spil, det mest innovative software og det stærkeste poker community; for mig føles det som at være hjemme igen, fortæller Gus Hansen i en pressemeddelelse.

For Gus Hansen gælder det hovedsageligt om at hjælpe Full Tilt Poker med at få vasket det dårlige ry fra Black Friday-sagen væk. Noget som danskeren gerne vil være en del af:

- Jeg vil rigtig gerne være en del af genskabelsen af firmaet og hjælpe den nye ledelse med at etablere Full Tilt Poker som frontside igen , fortæller danskeren til PokerNews, men indrømmer samtidig at han også glæder sig til at spille igen; og så ser jeg virkelig frem til at spille på siden igen,

Indtil videre er den danske pokerlegende den eneste udnævnte frontfigur for FTP, og så har man lov til at være lidt høj i hatten:

- Der er kun plads til én på toppen, men selvfølgelig er der altid plads til at andre kan følge trop.

Læs hele interviewet her.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?