Rasmus Vogt snydt på målstregen i Søndagsflagskib

Rasmus Vogt

Alt imens størstedelen af de danske søndagsresultater var at finde på PokerStars, var det i mellemtiden tæt på den helt store danske triumf på PartyPoker.

Her havde Rasmus 'TheMoist' Vogt spillet sig hele vejen til finalebordet i den $215-dyre søndagsflagskib, som er PartyPokers svar på Sunday Million. Deltagerantallet når dog ikke op til PokerStars høje standarder, og det blev til 1.157 tilmeldte.

Når tallene bliver lagt sammen giver det stadigvæk en yderst fornuftig præmiesum, og den var Vogt tæt på at få den største andel i. Desværre fik han ikke skovlen under 'SuperMazak', som tog sig af den samlede sejr og dermed henviste danskeren til 2. pladsen.

Men som et plaster på såret får Rasmus Vogt $27.768 med sig fra turneringen, og mon ikke det luner på en råkold efterårsmorgen.

Husk, at du lige nu får $50 gratis på Party Poker, hvis du opretter dig via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories