WSOP 2018

Så er Lederer tilbage på pokerscenen!

Howard Lederer

Da den tidligere Full Tilt Poker-direktør, Howard Lederer, i sidste måned satte sig ned med PokerNews for lave video-serien: "The Lederer Files", fortalte han Matthew Parvis, at han planlagde et comeback til pokerscenen efter 16 måneders fravær.

- Jeg har været en pokerspiller i 30 år, sagde Lederer om sit snarlige comeback. Og ja, en måned senere kom comebacket så.

Efter rygter om at Lederer havde været at finde både på Bellagio og Aria denne uge, kom 'Crazy' Mike Thorpe med de endelige beviser, da han uploadede et billede på sin twitter-profil, hvor man kunne se Lederer spille i Bobby's Room i fint selskab med Eli Elezra, Doyle Brunson, David Oppenheim, Huck Seed og Nick Schulman i torsdags.

Der blev angiveligt spillet $400/$800 Mixed Games i det private rum, mens der blev fulgt med i præsident-debatten på tv'et.

Reaktionerne på Lederes tilbagevenden på pokerscenen er selvfølgelig ikke af glædelig karakter. Han er stadig i søgelyset for at skylde mere end $40.000.000 væk efter hans tid i Full Tilt Poker. Og imens han sidder med i det største cash-game i Las Vegas, venter FTP-spillerene stadig på at få deres penge tilbage.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories