All-Star Showdown finder sin vinder i aften!

  • Mark JensenMark Jensen
Daniel Cates

Vi er ved at være ved vejs ende ved $100.000 All-Star Showdown på PokerStars, hvor otte af de bedste No Limit Hold'em Heads-Up den sidste uges tid har kæmpet om værdigheden som den bedste heads-up spiller i verden samt en gevinst på $500.000.

Semifinalerne stod mellem Ben 'Sauce123' Sulsky vs. Ike Haxton og Daniel 'w00ki3z' Cates vs. Phil 'MrSweets28' Galfond, og hvor den førstnævnte semifinale først fandt sin vinder i form af Sulsky efter hele 19 timers poker, var det en lidt anden historie mellem Cates og Galfond. Her skulle Cates 'kun' bruge 3.051 hænder på at eliminere Galfond.

Dermed står finalen mellem Ben 'Sauce123' Sulsky og Daniel 'w00ki3z' Cates, og den kan du følge med i kl. 18.00 i aften dansk tid på PokerStars.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?