Dansker besejrede 10.063 spillere i The Big $11

'TummerDK'

Det kræver en god portion tålmodighed og ikke mindst optimisme, når man vælger at deltager i en turnering, hvor deltagerantallet har rundet de 10.000 spillere. Disse egenskaber beviste danske 'TummerDK' i nat, at han i den grad besidder.

Han havde sammen med 10.063 andre spillere betalt det $11-dyre beløb for at spille med i The Big $11 på PokerStars. Turneringen startede kl. 19.00 i går aftes, og kl. 05.37 i morges satte danskeren det sidste søm i kisten på tjekkiske 'LuckySouris'.

De to spillere havde forinden indgået en deal, som dog betyder at den tjekkiske modstander får flere penge med fra turneringen end vores danske ven, som må nøjes med $12.128 i stedet for de oprindelige $14.809.

Det ændrer dog stadig ikke på den helt igennem imponerende præstation. Men endnu mere imponerende er det, at det er anden gang, 'TummerDK' vinder The Big $11. Tilbage i juni-måned vandt danskeren over 8.672 spillere og modtog dengang $9.222 for sejren.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories