WSOP 2018

Del dine PCA Flashbacks og vind en $6,000 PCA pakke

PCA Flashback

PokerStars Caribbean Adventure (PCA) er en af de mest ventede turneringer indenfor live poker takket være de luksuriøse omgivelser og store præmiepuljer, som en bred række af turneringer opbygger. 2013 udgaven er blot to måneder væk og du kan komme til Caribbien via en pokerpakke med værdi á $6.000 takket være PCA Memories Freerollen.

Denne specielle freeroll vil finde sted klokken 20:00 CET d. 9. december og vil tildele vinderen en $6.000 PCA side event pakke. At opnå adgang til freerollen er nemt, du skal blot dele dine PCA minder og du vil få en billet til PCA Memories freerollen.

PokerNews læsere kan indsende op til fem indslag. Disse inkluderer billeder, videoer, anekdoter alle andre former for minder, dog vil der kun blive uddelt en freeroll billet. Sad du ved siden af en kendt spiller ved Main Event 2012? Eller du var måske en af de heldige, som kom ombord på det luksuriøse krydstogsskib The Voyager of the Seas tilbage i 2004? Hvilket mindre du end har om PCA, del det med alle før d. 23. november og du kan komme tilbage dertil i 2013!

Når du har besluttet hvilke minder fra PCA du vil dele, email dem til pcaflashback@pokerstars.com og den fremragende PokerStars kundeservice vil give dig en PCA Memories Freeroll billet ved slutningen af kampagneperioden. Husk venligst, at notere hvilket PCA dine indslag stammer fra, samt data eller information, som er relevant for dit indslag. Vedlæg venligst også dit PokerStars alias og sørg for det er stavet korrekt!

Vinderen af PCA Memories Freeroll turneringen vil få tildelt en PCA side event pakke til værdi á $6.000. PokerStars har bestemt, at minimum $2.200 skal bruges på en PCA 2013 turnering(er) men resten kan du bruge til rejseomkostninger eller andre udgifter, som du selv styrer.

Hjælp med at fejre PCA ved at dele dine minder og en $6.000 PCA side event pakke kan blive din!

Hvad mener du?

More Stories