Kom til Bahamas med vores PCA flashback kampagne!

PCA Flashback

2013 udgaven af PokerStars Carribean Adventure (PCA) finder sted om mindre end to måneder og du kan komme til det Caribiske paradise med en poker pakke til værdi á $6.000 takket være vores PCA flashback kampagne.

PCA fejrer dets 10 års fødselsdag og PokerStars skal bruge din hjælp for at gøre denne kampagne endnu mere mindeværdig. PokerStars vil have dig til, at dele dine minder fra PCA til resten af pokerverden og belønne dig ved at give dig adgang til en speciel freeroll, som finder sted klokken 20:00CET d. 9. december. Denne PCA freeroll tildeler vinder en eksklusiv pakke til PCA 2013 til en værdi á $6.000.

At få adgang til denne freeroll er nemt; del dine PCA minder og du vil få tildelt en billet til PCA Memories Freerollen, så simpelt er det. PokerNews læsere kan indsende op til fem indslag hver. Disse kan inkluderer fotos, videoer eller anekdoter eller andet du gerne vil dele, men du vil kun modtage en billet til turneringen.

Vandt du din første store turnering under en PCA festival? Sad du til bord med PokerStars proer? Ligegyldigt hvad dit mindre fra PCA er, så del det med alle andre inden d. 23. november og du kan komme tilbage igen i år 2013!

Når du har besluttet hvilke minder fra PCA du vil dele, email dem til pcaflashback@pokerstars.com og den fremragende PokerStars kundeservice vil give dig en PCA Memories Freeroll billet ved slutningen af kampagneperioden. Husk venligst, at notere hvilket PCA dine indslag stammer fra, samt data eller information, som er relevant for dit indslag. Vedlæg venligst også dit PokerStars alias og sørg for det er stavet korrekt!

Vinderen af PCA Memories Freeroll turneringen vil få tildelt en PCA side event pakke til værdi á $6.000. PokerStars har bestemt, at minimum $2.200 skal bruges på en PCA 2013 turnering(er) men resten kan du bruge til rejseomkostninger eller andre udgifter, som du selv styrer.

Hjælp med at fejre PCA ved at dele dine minder og en $6.000 PCA side event pakke kan blive din!

Hvad mener du?

More Stories