Rasmus Sibast henter ny turneringssejr hjem på PokerStars

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
Rasmus Sibast

Det er ikke mere end godt to uger siden, at Rasmus 'bigoost' Sibast hentede en sejr hjem i The Hot $44 til $8.237. I nat kunne danskeren så tilføje endnu en sejr til kontoen - denne gang i form af et noget større beløb.

Sibast deltog sammen med 1.093 andre i $162 Sunday 6-max, men ingen kunne stoppe den brandvarme dansker, som sluttede med at sende engelske 'GusanoZ' på railen som sidste mand. Dermed stryger 1. præmien på hele $27.487 ind på danskerens konto.

Det flotte resultat går ind på en 4. plads over de største turneringsgevinster for Sibast. Der er dog stadig langt vej op til den Sunday Million-sejr, som kastede $249.662 af sig tilbage i 2010.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?