888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vind en PCA Side event pakke - en dag tilbage!

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
PCA Flashback

2013 PokerStars Caribbean Adventure (PCA) er lige rundt om hjørnet og du har en dag tilbage til, at vinde en PCA side event pakke til værdi á $6.000. Udover det kan du komme til Caribbien uden at skulle betale en krone for det!

For at fejre PCAs 10 års jubilæum, afholder PokerStars en speciel freeroll, hvor en heldig spiller vil vinde en PCA side event pakke til værdi á $6.000! Freerollen vil finde sted 20:00 CET d. 9. december. Deadlinen var oprindeligt d. 23. november, men er blevet udvidet til d. 30. november—hvilket betyder at du har til imorgen til, at dele dine PCA minder med pokerverden og vinde en billet til PCA Memories Freerollen.

PokerNews læsere kan indsende op til fem indslag. Disse inkluderer billeder, videoer, anekdoter alle andre former for minder, dog vil der kun blive uddelt en freeroll billet. Sad du ved siden af en kendt spiller ved Main Event 2012? Eller du var måske en af de heldige, som kom ombord på det luksuriøse krydstogsskib The Voyager of the Seas tilbage i 2004? Hvilket mindre du end har om PCA, del det med alle før d. 23. november og du kan komme tilbage dertil i 2013!

Når du har besluttet hvilke minder fra PCA du vil dele, email dem til pcaflashback@pokerstars.com og den fremragende PokerStars kundeservice vil give dig en PCA Memories Freeroll billet ved slutningen af kampagneperioden. Husk venligst, at notere hvilket PCA dine indslag stammer fra, samt data eller information, som er relevant for dit indslag. Vedlæg venligst også dit PokerStars alias og sørg for det er stavet korrekt!

Vinderen af PCA Memories Freeroll turneringen vil få tildelt en PCA side event pakke til værdi á $6.000. PokerStars har bestemt, at minimum $2.200 skal bruges på en PCA 2013 turnering(er) men resten kan du bruge til rejseomkostninger eller andre udgifter, som du selv styrer.

Hvad mener du?