Dansk hobbyspiller sparker det nye år ind med maner

'caravapo'

Den ukendte danske spiller, 'caravapo', modtog tidligere på måneden sin største gevinst på PokerStars, hvor det blev til $1.324 for en 3. plads i en $54 NL Hold'em Knockout-turnering. Den gevinst blegner dog i forhold til, hvad danskeren opnåede tidligt i morges.

Her havde den ukendte dansker registreret sig til The Bigger $22 sammen med 8.510 andre håbefulde spillere. Deres håb blev i midlertidig sønderknust af den danske hammer, som heads-up stod over for russiske 'markkerrrr'.

De to duellanter indgik en deal, som sikrede dem begge lige mange penge uanset udfaldet af dysten. Men selvom det ikke kunne ses økonomisk, så må sejren alligevel lune for danske 'caravapo', som samtidig kan glæde sig over gevinsten på hele $22.162.

Og mon ikke det flotte resultat skal fejres med maner i aften?

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?