Nedturen fortsætter i Prag: Agerskov blev bubble-boy!

  • Mark JensenMark Jensen
EPT Prag

(Artikelfoto: Rasmus Agerskovs bøddel, Andreas Berggren, ses i baggrunden i den mørkeblå hættetrøje)

Vi kunne tidligere på dagen bringe nyheden om, at kun én dansker havde klaret sig videre til dag 3 af European Poker Tour i Prag. Forventningerne var dog store til Rasmus Agerskov, som havde taget en solid chipstack med over til tredjedagen.

Men lige som vi stod og håbede på en dansk solstrålehistorie om en brandvarm Rasmus Agerskov, der ville udspille alt og alle i Prag, måtte vi i stedet tage til takke med én af de mere uheldige historier.

Danskeren fik nemlig den værste titel, man kan tænke sig i en turnering: bubble-boy. Det skete efter et modigt 5-bet all-in fra danskeren efter fem minutters tænketid, hvilket blev snap-callet af svenske Andreas Berggren, hvorfor Agerskov måtte se sit turneringsliv hænge i en tynd tråd:

Agerskov: {a-Hearts}{8-Hearts}
Berggren: {k-Diamonds}{k-Spades}

Boardet kommer {9-Clubs}{7-Clubs}{4-Spades}{10-Clubs}{9-Spades}, så trods en open-ended-straight draw på turn, kunne det ikke ændre på det faktum, at Rasmus Agerskov må gå tomhændet fra Prag som sidste dansker.

More Stories

Relaterede turneringer

Hvad mener du?