Simon Ravnsbæk vinder ChampionChip!

Simon Ravnsbæk

(Artikelfoto: Sådan så Simon Ravnsbæk ud, da han tidligere på måneden vandt sideeventen ved EPT Prag)

Det er svært at blive ved med at finde på overskrifter til Simon Ravnsbæks triumfer, som har væltet ind i en strid strøm af imponerende resultater dette år.

Danskeren har gennemlevet et vanvidsår på pokerfronten, og vi, på PokerNews Danmark, troede at Ravnsbæk kronede året med sin sideevent-sejr ved EPT Prag tidligere på måneden til 960.000 kr. Men vi tog fejl.

2011-danmarksmesteren var langt fra færdig med at skrive store gevinster til 2012-årsbogen, og således strøg han i går til tops i Ongames ChampionChip. Med 707 deltagere og buy-ins på $200 gav det Ravnsbæk $24.475 i tidlig julegave for sin flotte sejr.

Sejren fandt sted på samme netværk, hvor danskeren tilbage i marts-måned vandt GSOP Grand Slam til $171.612, og senere på året tog 2. pladsen i selvsamme turnering til $140.643

Ønsker du at spille pokerturneringer ligesom Simon Ravnsbæk? Så er vores interview med ham fra november-måned muligvis et kig værd. Her fortæller danskeren nærmere om, hvordan han griber en pokerturnering an. Læs artiklen her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories