WSOP 2018

Spil med hos bet365 i en $5.000 freeroll

bet365

Hvor kan du finde en $5.000 freeroll? Kig ikke længere end hos bet365, som sammen med PokerNews tilbyder dig fantastisk value.

Den første $5.000 PokerNews Open Vaults freeroll hos bet365 er allerede spillet, men kampagnen fortsætter frem til d. 6. januar med endnu en $5.000 freeroll. Kampagnen er åben for nye og nuværende kunder, men kun hvis man har opretter sig hos bet365 via PokerNews links eller benyttet PokerNews bonuskoder.

Nye spillere som laver deres første indskud i løbet af kvalifikationsperoden vil få adgang til den næste $5.000 freeroll ved at optjene 150 Merit Points. Nuværende spillere kan også deltage, hvis de optjener 300 Merit Points i løbet af kvalifikationsperioden. Merit Points optjenes i en rate af 15 Merit Points for hver $1 betale i rake eller turneringsafgifter, hvilket betyder at du kan spille med i en $5.000 freeroll for så lidt som $10 i rake - se det er god value.

Den sidste turnering spilles d. 6. januar og du kan kvalificere dig frem til d. 5. januar:

TurneringDatoTid (CET)KvalifikationsperiodePræmiepulje
PokerNews Open Vaults Freeroll #2Jan.621:00Dec.16 - Jan.5$5,000

Som nævnt tidligere er denne fantastiske kampagne kun åben for PokerNews spillere, hvilket betyder at feltet i disse freerolls er meget mindre end i en normal turnering. Dette betyder dog, at din chance for at vinde store præmier er større. Det er aldrig en dårlig ting, er det?

Vær opmærksom på at Merit Points du optjener ikke kummuleres og alle spillere skal optjene det krævede antal points for hver kvalifikationsperiode for at spille med i den næste $5.000 freeroll.

Udover at kunne hjælpe dig selv til masser af gratis EV i $10.000 i freerolls, kan PokerNews kunder som opretter sig hos bet365 også få en af de bedste bonusser i branchen. Ved at downloading bet365 via PokerNews, vil du kunne modtage en 200% op til $1.000 bonus på dit første indskud! Indsæt $100 og modtag en $200 bonus på din bet365 konto. Forøg dit indskud til $500 og du vil modtage en $1.000 bonus på din konto. Denne store bonus cleares i en rate af $10 per 1000 Merit Points og du har 60 dage fra dit første indskud til at cleare så meget du vil.
Get all the latest PokerNews updates on your social media outlets. Follow us on Twitter and find us both Facebook and Google+!

Hvad mener du?

More Stories