Viktor Blom besejrer Tom Dwan i $400.000-dyst!

  • PokerNews-redaktionenPokerNews-redaktionen
Blom vs. Dwan

I søndags besejrede Viktor 'Isildur1' Blom sin kollega Tom 'durrrr' Dwan i en $400.000 winner-take-all heads-up dyst på Full Tilt Poker.

Der var lagt i kakkelovnen til en lang heads-up dyst, da begge spillere sad med $200.000 hver fordelt på fire $100/$200 No-Limit Hold'em-borde, men Blom skulle ikke bruge mere end blot tre timer og 1.381 hænder på at hive de sidste cents ud af Dwan.

Dwan startede ellers ud med en tidlig føring, da hans konger holdte hjem mod Bloms 10'ere i en pot på $45.198. Men de gode takter forsatte ikke for amerikaneren. Dwan fandt sig selv i nogle dårlige spots, hvor han prøvede at bluffe Blom ud, inklusivt et meget modigt spil, som kostede ham næsten $28.000 - en af kampen største potter.

Dwan lavede et andet stort bluff med es høj i mod Bloms trips, hvilket efterlod 'durrrr' med omkring $50.000 på de sidste to burde. Blom grindede Dwan helt ned til kun $3.500 på det sidste bord, og kampen sluttede, da Dwans {10-}{10-} ikke kunne holde hjem mod Bloms {a-Clubs}{3-Clubs}, efter at de to aggressive kamphaner endte all-in før floppet.

Mere information om dysten kan findes på HighStakesDB.com.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?