888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ronaldo teamer op med Team PokerStars Pro

  • PokerNews-redaktionenPokerNews-redaktionen
Ronaldo

Team PokerStars Pro Andre Akkari fortalte i denne uge åbent om sin forretningsaftale med 9ine, som er et kommunikationsbureau ejet af den tidligere brasilianske supersjerne, Ronaldo Nazario.

Akkari ligger nr. 2 på Brasiliens all-time pengeliste med over $970.000 i live turneringsindtjening og har tjent mere end $2.400.000 online. Hans største resultat var ved World Series of Poker i 2011, hvor han vandt sit første armbånd i en $1.500 No Limit Hold'em-event, hvilket gav en præmie på $675.117.

Akkari skrev kontrakt med 9ine tilbage i juli, men har først nu forklaret nærmere om aftalen på PokerStars Blog: “I have some really exciting news to share. I've been signed as a client by 9ine, one of the top sports and entertainment agencies in Brazil.”

Andre Akkari
Andre Akkari

Nu hvor Ronaldo har fundet interesse i spillet, så tror Akkari at poker i Brasilien kommer til at vokse med op til 15-20 millioner aktive spillere inden for de næste par år, frem for de tre millioner aktive spillere, der er i dag.

Man tror allerede, at Ronaldos indblanding i pokerspillet har skabt et boost i antallet af brasilianske deltagere. Før Akkari skrev kontrakt med 9ine, var der omkring 400 spillere per event ved Brazilian Series of Poker (BSOP). Fem måneder efter at Akkari og Ronaldo teamede op, steg det antal til over 1.500 spillere ved den seneste BSOP-event i december-måned, og man forventer at den næste event, som falder senere denne måned, tiltrækker endnu flere spillere.

Du kan læse Akkaris fulde blog her.

* Billede tilhører Pedro Ugarte /AFP/Getty Images

Hvad mener du?