Betfair Poker skifter fra Ongame til iPoker

Betfair

Betfair annoncerede i mandags, at deres pokerrum skifter til iPoker-netværket senere denne måned og dermed forlade Ongame-netværket efter to års partnerskab.

Ifølge en pressemeddelelse starter New Betfair Poker senere denne måned på iPoker-netværket, samtidigt med at Ongames Classic Betfair Poker stadig kører.

Alle af Betfairs pokerspillere vil herefter skifte helt til iPoker i July 2013, ifølge en Playtech-pressemeddelelse fra i mandags.

"Vi er glade for at kunne annoncere Betfairs migrering til iPoker.com", sagde Roei Gavish, formand for Playtech's iPoker-netværk. "Vores netværk forsætter den positive udvikling både fra en financiel og teknologisk synspunkt, hvilket ikke kun en stor side som Betfair kan drage fordel af, men som også samtidig kan sikre Playtechs lederskab på Poker B2B-markedet.

Betfair Poker vil højest sandsynligt melde sig ind i toppen af iPoker sammen med Bet365, Everest Poker, Paddy Bower, Poker770, Titan Poker, William Hill og Winner Poker på iPoker's højeste level.

"Vores intentioner har altid været at tilbyde kunderne en belønnende og varieret pokeroplevelse", sagde Sam Hobcraft, Betfairs Gaming direktør. "New Betfair Poker på Playtech's platform vil hjælp os til at opnå dette mål. Det er et verdensklasse produkt, som tilbyder unikke og innovative muligheder. Dette kombineret med Betfair Pokers genejet community og loyalitetsbonusser vil hjælpe os til at bibeholde de eksisterende spillere, samtidig med det vil tiltrække et nyt publikum til Betfair Poker."

Læs mere på Betfair Poker Blog

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories