Dansker laver $11 om til 550.000 kr. efter Super Tuesday-raket!

'kondikurt'

En dansk solstrålehistorie fandt i løbet af natten sted på verdens største pokersite: PokerStars. Her viste danske 'kondikurt', hvordan man går fra en $11-satelit til at vinde Super Tuesday.

I løbet af i går forsøgte den ukendte dansker via flere satellitter at købe sig adgang til den $1.050-dyre turnering. Dette var en smule bemærkelsesværdigt taget i betragtning af, at danskerens hidtil største resultat var $700 i en TCOOP-satelit.

Det lykkedes 'kondikurt' at vinde $170 i en $11 rebuy-satelit, men dette var økonomisk ikke nok. Det beløb blev derfor investeret i en $109-satelit, som danskeren endte med at vinde, og dermed var indgangsbeløbet til Super Tuesday betalt.

Turneringen løb af stablen kl. 23.00 i går aftes med 525 registrerede spillere, og ved en 9-tiden i morges sad vores danske ven stadig med på det luksuriøse finalebord.

Svedperlerne må have fået danskeren til at ligne en iskold coca-cola på en varm sommerdag, mens adrenalinen højest sandsynligt har pumpet rundt i kroppen som en pinball-maskine. Men ikke desto mindre så sendte 'kondikurt' iskoldt portugiske 'Yazid105' på railen som sidst mand, og gjorde dermed krav på sejren og hele $99.750.

Vil du også prøve at få $11 til at blomstre? Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600, hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?