Et gratis $250.000 re-buy ikke nok for Gus i Austrailien

Gus Hansen

(Artikelfoto: Gus Hansen på tæt hold ved dette års Aussie Millions Super Highroller)

Sidste år kunne Gus Hansen glæde sig over en flot tredjeplads ved Aussie Millions Super Highroller. Igen i år prøvede 'The Great Dane' kræfter med den $250.000-dyre turnering, men denne gang uden held.

Danskeren bustede som én af turneringens første spillere tidligere på dagen, men den asiatiske rigmand, Paul Phua, som allerede havde købt sig selv ind én gang i turneringen, ville ikke lade danskeren forlade turneringen. Han købte Gus Hansen ind igen, og har dermed skudt hele $750.000 i turneringen.

Desværre kunne den danske pokerhaj ikke lukrere på den asiatiske gave. Han måtte forlade turneringen i en hånd, hvor Richard Yong ramte set i 6'ere på floppet, hvilket var nok til at knække Hansens esser og sende ham tomhændet hjem fra Australien.

Dag 1 af Super Highrolleren blev færdigspillet for 2 timer siden, og der resterer nu 7 spillere tilbage ud af startfeltet på 18. Der er penge til top 4, og vinderen kan se frem til A$2.000.000. Du kan se, hvem der har klaret sig videre og billeder fra dagen på vores live-side.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?