Milestone Hands nu ulovlige i Danmark

Milestone Hands nu ulovlige i Danmark 0001

Milestone Hands har længe eksisteret og været populære hos PokerStars, hvor kampagnen har givet alle spillere - lige fra hobbyspillere til highrollere muligheden for, at forøge deres bankroll ved blot, at spille med i hånden eller være aktiv ved bordet.

Senest i PokerStars' "Road To 100 Billion" blev hånd nummer 90 milliard nået, hvilket gav spilleren 'm1sspiggy' hele $66.380 for at vinde hånden, da han/hende ramte to par med {4-Clubs}{7-Clubs} på et $1/2 6max bord. I hånden blev der uddelt præmier for i alt $229.630

I alt blev der op til hånd nummer 90 milliard uddelt milestone-præmier for mere end $1.150.000 .

Nu er det dog slut for danskerne, da Spillemyndigheden i lovgivningen har udformet en paragraf, som lyder på følgende måde:

”Det er ikke tilladt at have en pulje, som fx udløses ved hånd nr. 100.000.000, der spilles hos en tilladelsesindehaver, eller en lodtrækning blandt alle, der deltager i en turnering. Dette er lotteri.”

Dette betyder altså, at sider som fx PokerStars ikke må uddele gevinster fra Milestone hænder til danskere og de danskere spillere derfor må se muligheden for de fantastiske præmier ved den kommende hånd nummer 100 Milliard forsvinde.

Samtidig ser det også ud til at slutte med lodtrækninger hos bookmakere, hvor man kan fx kan vinde Champions League billetter eller lignende ved at placere væddemål på siden:

2.1 Eksempler på købsbetingede spil Tilladelsesindehaveres købsbetingede spil vil oftest være et nyt spil i spillet. Et nyt spil i spillet foreligger, når spilleren ved at deltage i et spil kan opnå at deltage i et andet spil. Begge spil afholdes uafhængigt af hinanden. Et spil i spillet vil være fx en lodtrækning om ”en tur for to til London med adgang til atletik stadion” blandt spillere, som har placeret et væddemål i forbindelse med OL. Dette vil ikke være tilladt, da en væddemålsudbyder ikke har tilladelse til at afholde lotteri.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories